Várfejlesztés
Kezdőlap Várfejlesztés Partnerek Kapcsolat Sajtószoba Galéria

Várgondnokság

A Várgondnokság Nonprofit Kft. a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Budapest I. Budavári Önkormányzat tulajdonában lévő kiemelten közhasznú szervezet 1998 óta foglalkozik Budavári Palotával és környezetében található állami tulajdonú műemlék ingatlanok és felépítmények vagyonkezelésével, fejlesztésének előkészítésével, az üzemeltetés egyes területeinek mindennapos feladataival.

A nagy értékű, műemlék ingatlanok vagyonkezelésének szakmai felügyelője a Emberi Erőforrások Minisztériuma. A közhasznú feladatainak ellátására részben a kulturális tárca biztosít fedezetet, részben a rá bízott vagyon hasznosításából tudja előteremteni a szükséges forrásokat.

Cím: 1014 Budapest, Színház u. 5-7.
Telefonszámok: (+36-1) 225-0554, (+36-1) 356-1773, (+36-1) 356-1991
Fax: (+36-1) 355-6364
E-mail: titkarsag@vargondnoksag.hu
Honlap: www.vargondnoksag.hu

Információ

Hogyan változik meg a Várnegyed közlekedése? Mitől lesz könnyebben megközelíthető gyalogosan vagy kerékpárral a Budai Vár? Milyen lesz a környéken a parkolás rendje? Megmarad-e a „piaci buszjárat”? Hol lesznek a panorámaliftek?

Kérjük, látogasson el rendszeresen honlapunkra, ahol a  Budai Vár és környékének közlekedésfejlesztése kapcsolatban naprakész információkat és érdekességeket talál.

Érdeklődését köszönjük!