Várfejlesztés
Kezdőlap Várfejlesztés Partnerek Kapcsolat Sajtószoba Galéria

Hibajavítási munkák a Lánchíd utcában

Megkezdődtek a Lánchíd utcában a hibajavítási munkák, a kivitelező szakaszosan végzi el a munkálatokat, amelyek várhatóan júliusig tartanak.

A Budai vár és környéke közlekedésfejlesztése című, KÖZOP-5.5.0-09-11-20011-0027 azonosítójú EU-projekt műszaki átadás-átvétele során rögzített vízelvezetési, esztétikai és a szabványnak való megfeleltetési hibák javítása megkezdődött a Lánchíd utcában. A munkálatokkal a kivitelező szakaszosan halad, kisebb területek lezárása mellett dolgozik, várhatóan júliusig.  

A javítások nem járnak jelentős forgalomkorlátozással és nem befolyásolják a Várkert Bazár megközelíthetőségét és tervezett programjait.

Információ

Hogyan változik meg a Várnegyed közlekedése? Mitől lesz könnyebben megközelíthető gyalogosan vagy kerékpárral a Budai Vár? Milyen lesz a környéken a parkolás rendje? Megmarad-e a „piaci buszjárat”? Hol lesznek a panorámaliftek?

Kérjük, látogasson el rendszeresen honlapunkra, ahol a  Budai Vár és környékének közlekedésfejlesztése kapcsolatban naprakész információkat és érdekességeket talál.

Érdeklődését köszönjük!