Várfejlesztés
Kezdőlap Várfejlesztés Partnerek Kapcsolat Sajtószoba Galéria

Jól haladnak a munkálatok a Lánchíd utcában

A Fővárosi Vízművektől kapott tájékoztatás szerint mintegy hetven százalékos készültségi fokozatnál tartanak a Lánchíd utcában és környékén a nagy átmérőjű vízvezeték kiváltását célzó munkálatok, s a Várkert Bazár előtti szakaszon már az útépítés előkészületi munkálatait kezdik meg a napokban a kivitelezők.

Ha továbbra is hasonlóan jó ütemben zajlanak a munkálatok a környéken, az itt lakók és az erre közlekedők augusztus végén ismét birtokba vehetik a Lánchíd utcát és környékét.

Eközben egy folyamatban lévő közbeszerzési eljárás részeként a Budavári Önkormányzat hamarosan kiválasztja az Öntőház utca rekonstrukciójának kivitelezőjét is, így ez a szakasz is megújulhat az év végéig.

Információ

Hogyan változik meg a Várnegyed közlekedése? Mitől lesz könnyebben megközelíthető gyalogosan vagy kerékpárral a Budai Vár? Milyen lesz a környéken a parkolás rendje? Megmarad-e a „piaci buszjárat”? Hol lesznek a panorámaliftek?

Kérjük, látogasson el rendszeresen honlapunkra, ahol a  Budai Vár és környékének közlekedésfejlesztése kapcsolatban naprakész információkat és érdekességeket talál.

Érdeklődését köszönjük!