Várfejlesztés
Kezdőlap Várfejlesztés Partnerek Kapcsolat Sajtószoba Galéria

Megkezdődnek a munkálatok a Lánchíd utcában és környékén

A Lánchíd utca - Ybl Miklós tér - Apród utca - Döbrentei utca útfelújítási munkáinak első lépéseként április 14-én megkezdi a burkolat felújítást megelőző közmű-felújítási munkákat a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

A csatornafelújítás során a Döbrentei utcát teljes hosszában lezárják, és az autóbuszok terelt útvonalon közlekednek. Az itt lakók számára az épületek gyalogos megközelítését a munkálatok teljes időtartama alatt biztosítják majd a kivitelezpk. A Döbrentei utca és a felső rakpart közötti utcákba - vagyis a Fátyol és a Fogas utcába - csak a villamospályán keresztül lehet majd behajtani. A parkolás ezekben az utcákban továbbra is engedélyezett.

A Döbrentei utcai csatornarekonstrukció a a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. saját beruházásában készül el.

Információ

Hogyan változik meg a Várnegyed közlekedése? Mitől lesz könnyebben megközelíthető gyalogosan vagy kerékpárral a Budai Vár? Milyen lesz a környéken a parkolás rendje? Megmarad-e a „piaci buszjárat”? Hol lesznek a panorámaliftek?

Kérjük, látogasson el rendszeresen honlapunkra, ahol a  Budai Vár és környékének közlekedésfejlesztése kapcsolatban naprakész információkat és érdekességeket talál.

Érdeklődését köszönjük!